На Херсонщині пролунав потужний вибух: є поранені

Жінка постраждала через підрив на вибухонебезпечному предметі

Учора у селі Львове на Херсонщині через детонацію вибухівки постраждала місцева жителька. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Херсонської ОВА.

53-річна жінка на скутері наїхала на розтяжку. Внаслідок детонації вона дістала вибухову травму і забій грудної клітини.

Сьогодні потерпіла звернулася до лікарні. Їй надали необхідну меддопомогу, стан жінки – задовільний.

"Нагадуємо про три основні правила мінної безпеки: не підходь, не чіпай, телефонуй 101 або 102!", – наголошують в ОВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Львівщині знайшли бойову частину "Кинджалу" (ФОТО)

На Львівщині піротехніки ДСНС знешкодили бойову частину російської ракети "Кинджал". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Її виявили майже через два місяці після чергового масованого обстрілу України з боку країни-агресорки. Надзвичайники професійно та оперативно провели знешкодження бойової частини ракети, щоб убезпечити жителів регіону від можливих вибухів. Фото – за посиланням.

Читайте також: Нещасний випадок стався в полі між селами Сухоєланецької територіальної громади. Троє хлопців і неповнолітня дівчина їхали мопедом польовою дорогою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Зупинившись, почули біля себе вибух – у всіх осколкові поранення. Постраждалих госпіталізували до лікарні. Фахівці встановили, що предмет, який здетонував – це залишки від ворожого БпЛА.