На Донеччині внаслідок російського обстрілу загинув поліцейський

Віталій Сердюк помер у шпиталі від тяжких ран

Поліцейський з логістики, старший сержант поліції Віталій Сердюк працював у Костянтинівці. Під час служби поруч із ним вдарила авіабомба. Від тяжких ран Віталій помер у шпиталі. Без батька залишились двоє дітей. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної поліції України.

Віталій Сердюк віддано служив Україні, був задіяний в евакуації цивільного населення, допомагав людям до останнього подиху. За порятунок рідного міста він заплатив найвищу ціну.

Внаслідок влучання керованої авіабомби правоохоронець отримав надважкі поранення, лікарі близько доби боролись за його життя, але дива не сталось. Віталію було 42 роки.

У поліцейського залишилась мати, брат, дружина, 17-річна донька та 6-річний син.

"Поліція Донеччини схиляє голови через непоправну втрату та висловлює глибокі співчуття рідним і близьким Віталія Сердюка. Росіяни забрали життя доброї, відповідальної людини, яка захищала жителів рідного міста і боролася за свободу свого народу. Не пробачимо, не забудемо", – зазначили у Нацполіції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти здійснюють велике перекидання військових підрозділів на Запоріжжі

Сьогодні окупаційна влада в Запорізькій області закриває на рух дорогу з Бердянську до Токмаку під приводом перегону великої колони важкої будівельної техніки. Про це повідомляє радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

"Насправді в такий спосіб окупаційна влада намагається уникнути фіксації пересування військових підрозділів з Маріупольсько-Бердянської агломерації в рамках підготовки наступальних дій. Мова не тільки та не стільки про важку техніку, скільки про великі організовані колони живої сили та БК", – зазначає Андрющенко.