Головна Новини Суспільство події На акції ФОПів трьом поліцейським розбили обличчя
commentss НОВИНИ Всі новини

На акції ФОПів трьом поліцейським розбили обличчя

На акції ФОПів на Майдані незалежності в Києві постраждали троє поліцейських. Їм розбили обличчя під час демонтажу наметів, які встановили протестувальники

15 грудня 2020, 21:39
Поділіться публікацією:

У столиці проходила акція протесту підприємців і представите бізнесу. Бізнес бастував проти заборони на підприємницьку діяльність під час жорсткого карантину, який українська влада планує вводити після різдвяних свят. Представники ФОПів спочатку страйкували біля стін Парламенту, потім біля Офісу президента. Пізніше учасники протесту встановили намети на Майдані і продовжували пікетувати. Під час акції протесту полісмени почали демонтувати встановлені протестуючими намети.

На акції ФОПів трьом поліцейським розбили обличчя

ФОТО: З відкритих джерел

Між учасниками акції і силовиками відразу почалися зіткнення, були чутні вибухи видно дим. Як заявили в Міністерстві внутрішніх справ, поліцейські демонтувала намети, оскільки організатори акції не попереджали про те, що вони будуть встановлені.

Після того як співробітники поліції прибрали кілька наметів, силовики відійшли від протестуючих. Однак як стало пізніше відомо, що кілька чоловіків під час бійки завдали ушкоджень трьом поліцейським. Їх з розбитими обличчями та забоями тіла госпіталізували.

За даним фактом порушено кримінальну справу ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що депутати Верховної Ради прийняли законопроект про фіскалізацію ФОП, який передбачає відстрочку до 2022 року введення обов'язкових касових апаратів для підприємців. Законопроект №4439-д передбачає перенесення на 2022 рік обов'язкове застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО) для ФОП другої-четвертої груп єдиного податку, якщо їх річний дохід не перевищує встановлений для першої групи граничний обсяг доходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини