Митник помітив незвичну поведінку пасажира в аеропорту: він не очікував виявити такий багаж

У Каїрському аеропорту митник виявив неочікуваний багаж у чоловіка, який нервував перед посадкою на літак.

Аеропорти містять численні правила та заборони, однак багато пасажирів ігнорують їх, що призводить до несподіваних, а інколи і небезпечних ситуацій. Так сталось в єгипетському аеропорту Каїра. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Gulf News.

Наприкінці червня житель Оману прямував зі Маската до Каїра. В єгипетському аеропорті чоловік привернув до себе увагу через дивну поведінку. Митники вирішили перевірити пасажира, однак не очікували та жахнулися, коли побачили, що везе з собою турист.

Виявилось, що громадянин Оману у валізах мав 11 пакетів зав'язаних шнурком. У цих пакетах було 73 змії, з яких 48 були ще живі. Крім цього оманський мандрівник мав ще один багаж, який містив двох черепах.


Митник аеропорту Єгипту настільки запанікував, що йому потрібна була допомога, щоб привести себе до ладу. Згодом йому надали медичну допомогу та перевірили, чи не зазнав він укусів від змій.

Пасажир з Оману не мав відповідних документів на перевезення та володіння тваринами. Співробітники аеропорту повідомили про ситуацію Управління ветеринарного карантину та охорони тваринного світу. Змій та черепах помістили на карантин, а далі їх мають відправити до зоопарку.

Проти пасажира було розпочато судовий процес за спробу контрабанди тварин в країну без належної документації та за порушення законів про охорону дикої природи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Польщі евакуювали аеропорт через витівку української пенсіонерки.

Також "Коментарі" писали про компанію Ryanair, яка готова запустити авіарейси з трьох українських міст до кінця року.