Головна Новини Суспільство події Масштабна пожежа на Харківщині: горіла ТЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

Масштабна пожежа на Харківщині: горіла ТЕС

Рятувальникам вдалося повністю ліквідувати пожежу лише до ранку

13 грудня 2020, 12:04
Поділіться публікацією:

Минула ніч ознаменувалася пожежею, яку ліквідували понад п'ять годин. Інцидент стався в Харківській області — там загорілася Зміївська ТЕС, яка розташована в селищі Слобожанське під Харковом. Теплоелектростанція входить до складу ПАТ "Центренерго". Про це повідомили в прес-службі ГУ ГСНС в Харківській області.

Масштабна пожежа на Харківщині: горіла ТЕС

Фото ГУ ДСНС України у Харківській області

Згідно з інформацією, повідомлення про займання в корпусі Б енергоблоку №9 надійшло на номер 101 в 1:04.

"До місця події були направлені підрозділи ГСНС в кількості 12 відділень на автоцистернах та 2 — на автодрабини. По прибуттю було встановлено, що горіла набивка двох регенеративних повітряних підігрівачів і відбулося підвищення температури в 4-х бункерах золи. Площа пожежі становила 50 кв.м ", — йдеться в повідомленні.

Пожежні змогли локалізувати пожежу о 3 годині 45 хвилин, а повністю ліквідувати займання вдалося о 8:36. В операції з ліквідації загоряння в цілому брали участь 60 осіб і 16 одиниць техніки.

На щастя, подія обійшлася без постраждалих. Фахівці встановлюють причини пожежі і збиток.

Нагадаємо, що в листопаді 2020 року в Санкт-Петербурзі сталася велика пожежа на території колишнього електромеханічного заводу. Стихії був привласнений третій рівень небезпеки. Про жертви і постраждалих під час пожежі не повідомлялося.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в минулому місяці в столиці Росії відбулася масштабна пожежа на заводі з газовими балонами. На відео, опублікованих в мережі, чутно вибухи, через які пожежники не могли приступити до гасіння. За даними джерела, на заводі зберігалися резервуари з газом об'ємом близько 500 літрів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини