Головна Новини Суспільство події Максим Плохий розповів про стан заручників в автобусі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Максим Плохий розповів про стан заручників в автобусі (ВІДЕО)

Луцький терорист дав коментар про стан заручників

21 липня 2020, 20:18 comments2292
Поділіться публікацією:

Максим Плохий розповів про стан заручників в автобусі (ВІДЕО)

Максим Плохийзізнався, що заручники в автобусі перебувають у поганому стані. Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу НТА.

"Є що мені сказати? Та багато чого! Але все вже написав раніше і додати нічого. Якщо ці умови будуть виконані, люди вийдуть з автобуса. Заручники в поганому стані. Повний автобус людей, один чоловік поранений, також в салоні одна вагітна жінка і дитина. А все тому, що жоден г****дон не записав відеозвернення і не виклав в Мережу. Це було неважко зробити. До побачення.", — сказав Плохий.


Як раніше повідомляли "Коментарі", у поліції розповіли подробиці з захопленням заручників в Луцьку. Чоловік, особа якого вже встановили, зв'язався з копами по телефону і повідомив, що автобус з людьми заміновано. Всього ж у транспортному засобі перебуває 10 осіб. Правоохоронці кажуть, що загарбник має повний арсенал зброї: гранати та інше автоматичну зброю. Крім того, він повідомив, що в іншій частині міста є міна, яка повинна здетонувати. Театральну площу перекрили повністю. З автобуса пролунали постріли.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини