Головна Новини Суспільство події Максим Плохий підкуповував заручників грошима прямо в автобусі, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Максим Плохий підкуповував заручників грошима прямо в автобусі, - ЗМІ

Колишні заручники Максима Плохого запевняють, що терорист пропонував їм сувенірні купюри на пам'ять, але ЗМІ дотримуються іншої точки зору

28 липня 2020, 16:20
Поділіться публікацією:

Максим Кривош, який захопив у Луцьку автобус і взяв заручників, перед здачею поліції вибачився перед ними і роздав їм гроші. Про це повідомляє агентство УНІАН, посилаючись на телеперадачу каналу "Аверс".

Максим Плохий підкуповував заручників грошима прямо в автобусі, - ЗМІ

Стверджується, що Кривош безпосередньо перед здачею пропонував своїм заручникам взяти пачки з доларами, які були у нього в сумці. Але зі слів самих заручників, валюта була сувенірної та Кривош пропонував їх взяти "на пам'ять".

У сюжеті з посиланням на джерела затверджується: гроші все ж були справжні і люди їх взяли. Однак заручники не встигли зібрати всі гроші з автобусу, і вони в момент спецоперації були розкидані по салону. У поліцейському протоколі ні про які гроші мова не йде.

Адвокат Кривоша Сергій Тиможинский у свою чергу заявив, що при затриманні у його підзахисного вилучили особисті кошти в сумі до 500 гривень. Про яких-небудь інших грошах на місці теракту йому невідомо.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Максим Кривош відправлений на двомісячний арешт на час, поки йде розслідування.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини