19-річному львів'янину загрожує покарання за порушення правил на кордоні: що він скоїв

В Україну намагалися приховано завезти майже 170 смартфонів

Прикордонники виявили чергову партію контрабанди смартфонів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби.

Правопорушник намагався приховано ввезти партію новеньких смартфонів китайських брендів.

“У пункті пропуску “Краківець” прикордонники 7 прикордонного Карпатського загону за інформацією оперативних співробітників загону спільно з працівниками митниці виявили майже 170 мобільних телефонів марок Redmi та Poco”, - йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

Партію смартфонів намагався ввезти в Україну через “зелений коридор” 19-річний уродженець Львова. Правопорушник приховав гаджети в боковій обшивці салону автомобіля марки “Рено”. “Карти задніх дверей, пороги запасне колесо, технологічні порожнини підлоги автомобіля були дбайливо заповнені гаджетами. Всього з конструктивних особливостей транспортного засобу витягли 168 мобільних телефонів різних моделей”, - розповіли прикордонники.

Працівники митниці склали протокол про порушення митних правил, а товар вилучили на склад.

Нагадаємо, що через кордон намагалися провезти незадекларовані новенькі смартфони Apple iPhone 16 Pro Max, iPhone 16 Pro та іншу дорогу техніку. У Державній прикордонній службі нагадали, що презентація нової лінійки Apple IPhone 16 відбулася нещодавно. Однак в Україні офіційно продаж нових гаджетів ще не стартував. Тож громадяни намагаються провезти нові смартфони попри заборони. Скільки смартфонів намагалися ввезти в Україну, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, яку дорогу річ намагалися вивезти з України.