Головна Новини Суспільство події Кулеба озвучив позицію України щодо ситуації з Навальним
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба озвучив позицію України щодо ситуації з Навальним

Україна довіряє висновкам німецьких лікарів

6 вересня 2020, 19:00
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відреагував на заяву Німеччини про отруєння російського опозиціонера Олексія Навального. Позицію України він розповів в інтерв'ю "Радіо Свобода".

Кулеба озвучив позицію України щодо ситуації з Навальним

"Україна, як і більшість європейських країн довіряє висновкам німецької лабораторії і місцевого уряду. Просто немає приводу їм не довіряти. Мабуть, на цьому варто поставити крапку. Що думають білоруси і їх перехоплення переговорів? Це не хочеться і коментувати. У словесній риториці Білорусь давно вже перейшла всі межі. Іноді це нагадує давньогрецькі міфи. Але на офіційну заяву Білорусі просто доводиться давати свою відповідь ", — сказав Кулеба.

Раніше "Коментарі" повідомляли про висновки німецьких учених. За результатами їхніх досліджень, Олексія Навального отруїли .

"Імовірність отруєння насправді є. Ми вважаємо, що зараз Олексію Навальному потрібно захист. Не виключений варіант, що навіть особисті охоронці. Ми вже знаємо кілька випадків в історії Росії, коли важливі свідки або опозиціонери вмирали після отруєнь. Німеччина вимагатиме чесного і справедливого розслідування ", — сказав Зайберт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини