Головна Новини Суспільство події Коронавірус забрав життя ще однієї відомої актриси
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус забрав життя ще однієї відомої актриси

Зірці серіалу «Острів Гіллігана» було 82 роки

31 грудня 2020, 01:25 comments1250
Поділіться публікацією:

Американська актриса Доун Уеллс, яка здобула популярність після роль в ситкомі 1960-х років "Острів Гіллігана", померла у віці 82 років через ускладнення COVID-19. Про це пише Reuters.

Коронавірус забрав життя ще однієї відомої актриси

Доун Уеллс

Доун Уеллс в 1959 році завоювала титул Міс Невада і брала участь в конкурсі "Міс Америка".

Актриса народилася в гральному місті Ріно. Вона грала Канзаського фермерську дівчину Мері Енн Саммерс, одну з семи потерпілих корабельну аварію, викинутих на берег після того, як їх човен розбився під час шторму.

Серіал "Острів Гіллігана" виходив на екрани протягом трьох сезонів (1964-1967 рр.). У 98 епізодах серіалу розповідалося про те, як люди намагалися вибратися з острова після шторму. Шоу викликало гнів критиків, але його невинне веселощі зачепило глядачів під час заворушень в Америці після вбивства президента і під час підйому руху за громадянські права і ескалації війни у В'єтнамі.

Уеллс народилася 18 жовтня 1938 року в Ріно, вивчала театральне мистецтво в Вашингтонському університеті і після успіху на конкурсі краси вирушила до Голлівуду. Вона прийняла свій статус поп-зірки, але сказала, що в неї є щось більше, ніж просто бути Мері Енн.

Раніше "Коментарі" писали, що відому актрису Ірину Муравйову госпіталізували з коронавірусом. Вона відчула себе погано 10 грудня. Актриса поскаржилася на озноб, головний біль, температуру і першіння в горлі. За інформацією джерела, на наступний день вона здала тест на коронавірус. Однак стан продовжував погіршуватися. І 18-го грудня Ірину Вадимівну госпіталізували у важкому стані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини