Коронавірус забрав життя ще одного відомого українця

Помер генеральний директор КБ «Південне»

Сьогодні, 24 листопада, помер генеральний директор КБ "Південне" Олександр Дегтярев. Причиною смерті стала коронавірусна інфекція COVID-19. Про це стало відомо з повідомлення Офісу президента в офіційному Telegram-каналі.

"Він був з тих, чиє життя зберігало для нас велику мрію. Про Україну, яка може. Яка хоче і буде серед перших. На жаль, ми особливо гостро це розуміємо, коли втрачаємо саме тих, хто вмів ламати стереотипи та розширювати горизонти", - йдеться в повідомленні.

Олександру Дегтяреву менш як місяць тому виповнилося 69 років. У 2010 - 2016 рр. він обіймав посаду генерального конструктора - генерального директора КБ "Південне", а з 2018 року був генеральним директором підприємства.

Раніше "Коментарі" писали, що в Бразилії від коронавірусу помер популярний бодібілдер Віктор Луна, якому було 37 років. Його не стало через серцевий напад, який був викликаний ускладненнями, пов'язаними з коронавірусом.

Нагадаємо, відома українська телеведуча Людмила Барбір поділилася розповіддю про ускладнення, що виникли після коронавірусної інфекції. Вона запевняє, що через захворювання у неї з'явилися проблеми з нирками.