Коронавірус забрав життя ще одного відомого лікаря

Медику було 67 років

Сьогодні, 19 листопада, від ускладнень, викликаних коронавірусною хворобою, помер головний лікар Чернівецького обласного медичного діагностичного центру Вдовічен Анатолій. Про це повідомила прес-служба медичного закладу, яким керував померлий на офіційній сторінці в Facebook.

Також підлеглі зазначають, що Вдовічен мав звання заслуженого лікаря України, був організатором і управлінцем охорони здоров’я вищої кваліфікаційної категорії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що голова облради Чернівецької області Іван Мунтян знаходиться в палаті інтенсивної терапії одного з медичних закладів міста через складне протікання коронавірусної інфекції. Відомо, що в стаціонарі чиновник перебуває останні шість днів, чотири з яких — в реанімації з ураженням половини обсягу легких. Сьогодні стан його здоров'я значно погіршився — тепер через двосторонню пневмонію, викликану вірусною інфекцією, він потребує постійної кисневої підтримки. За словами медиків-пульмонологів його стан — важкий, але стабільний.