Коронавірус забрав життя ще однієї відомої актриси

Зірці серіалу «Острів Гіллігана» було 82 роки

Американська актриса Доун Уеллс, яка здобула популярність після роль в ситкомі 1960-х років "Острів Гіллігана", померла у віці 82 років через ускладнення COVID-19. Про це пише Reuters.

Доун Уеллс в 1959 році завоювала титул Міс Невада і брала участь в конкурсі "Міс Америка".

Актриса народилася в гральному місті Ріно. Вона грала Канзаського фермерську дівчину Мері Енн Саммерс, одну з семи потерпілих корабельну аварію, викинутих на берег після того, як їх човен розбився під час шторму.

Серіал "Острів Гіллігана" виходив на екрани протягом трьох сезонів (1964-1967 рр.). У 98 епізодах серіалу розповідалося про те, як люди намагалися вибратися з острова після шторму. Шоу викликало гнів критиків, але його невинне веселощі зачепило глядачів під час заворушень в Америці після вбивства президента і під час підйому руху за громадянські права і ескалації війни у В'єтнамі.

Уеллс народилася 18 жовтня 1938 року в Ріно, вивчала театральне мистецтво в Вашингтонському університеті і після успіху на конкурсі краси вирушила до Голлівуду. Вона прийняла свій статус поп-зірки, але сказала, що в неї є щось більше, ніж просто бути Мері Енн.

Раніше "Коментарі" писали, що відому актрису Ірину Муравйову госпіталізували з коронавірусом. Вона відчула себе погано 10 грудня. Актриса поскаржилася на озноб, головний біль, температуру і першіння в горлі. За інформацією джерела, на наступний день вона здала тест на коронавірус. Однак стан продовжував погіршуватися. І 18-го грудня Ірину Вадимівну госпіталізували у важкому стані.