Головна Новини Суспільство події Коронавірус підтверджений: у Харківській міськраді розповіли всю правду про стан Геннадія Кернеса
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус підтверджений: у Харківській міськраді розповіли всю правду про стан Геннадія Кернеса

У харківського градоначальника діагностували двосторонню пневмонію, однак він знаходиться в свідомості

15 вересня 2020, 12:41
Поділіться публікацією:

Чутки про те, що у мера Харкова Геннадія Кернеса діагностували коронавірус, виявилися правдою. Про це на сьогоднішньому брифінгу повідомив директор Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю міськради Юрій Сидоренко.

Коронавірус підтверджений: у Харківській міськраді розповіли всю правду про стан Геннадія Кернеса

За словами чиновника, у харківського градоначальника діагностували двосторонню пневмонію, однак він знаходиться у свідомості.

"Я спілкувався з Геннадієм Адольфовичем, який дуже багато і дуже голосно сміявся над тим, що було поширене в Інтернеті. Зустрітися з вами він просив мене особисто, щоб спростувати фейки, які вчора ввечері та вночі почали тиражуватися. Він все читає, все бачить, все це у нього викликає саркастичну посмішку", — говорить Сидоренко.

За його словами мер Харкова просив передати про підтверджений коронавірус і пневмонію. А з приводу коми та набряку мозку в міськраді висловилися, що така інформація могла виникнути тільки в "політично збоченій голові".

Нагадаємо, Телеграм-канал "ТРУХА" повідомив про те, що у мера Харкова Геннадія Кернеса нібито розвинулося ускладнення в результаті "коми" — набряк мозку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини