Головна Новини Суспільство події Консульство України в Судані атакували місцеві жителі
commentss НОВИНИ Всі новини

Консульство України в Судані атакували місцеві жителі

Місцеві жителі вирішили поживитися майном і грошима консульства України в Судані

10 грудня 2020, 14:39
Поділіться публікацією:

Консульство України в Судані атакували місцеві жителі

У Судані місцеві жителі вирішили пограбувати консульство України

Невідомі зловмисники атакували будівлю консульства України в Судані. Імовірно, зловмисники хотіли пограбувати дипломатичну місію. Про злочин повідомив консул України в цій країні Муса Мохамед Саїд.

Так, місцеві правоохоронці заявили, що група місцевих жителів була озброєна. Грабіжники переодяглися у військову форму і форму одного з силових підрозділів оперативної підтримки RSF.

Згідно з інформацією бригадного генерала Джамала Джумаа, який виступає офіційним представником RSF, бійці його правоохоронної структури оперативно знешкодили зловмисників на місці злочину. Викрадені матеріальні цінності — гроші та майно співробітників консульства були повернуті власникам.

Консульство України в Судані атакували місцеві жителі - фото 2

Відзначається, що консул особисто відвідав поліцейську дільницю, щоб дати свідчення та упізнати нападників.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Лондоні заарештували 60 осіб в ході жорстких сутичок з поліцією під час протесту проти карантинних обмежень. Як повідомляє репортер Sky News на місці подій, демонстранти запускали сигнальні ракети і "червоний вогонь".

Нагадаємо, в Європі пройшла серія терактів через загострення конфлікту з ісламістами. Міністерство внутрішніх справ та інтеграції Австрії наказало закрити "радикальні мечеті" після смертоносного нападу ісламіста в Відні, а Франція посилила контроль всередині країни за мігрантами.

Також, в ніч на 7 листопада невідомі скоїли шість пострілів по консульству Азербайджанської Республіки в Харкові. Камери спостереження зафіксували двох чоловіків, у яких було в руках зброю, схожу на пістолети з глушником. У будівлі розбили вікна і двері. Як відзначили в МЗС, азербайджанські правоохоронці будуть співпрацювати з українською поліцією, щоб знайти та покарати винних.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини