Головна Новини Суспільство події Колишній бойовик підірвав так званих "поліцейських" ЛНР (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній бойовик підірвав так званих "поліцейських" ЛНР (ВІДЕО)

"Дезертир" терористичного угруповання ЛНР вбив своїх колишніх колег, коли ті спробували затримати його за підозрою у вбивстві

3 липня 2020, 11:23 comments1763
Поділіться публікацією:

У мережі з'явилося відео вибуху в окупованій Любимівці Луганської області. Кілька днів тому колишній бойовик кинув гранату в так званих "поліцейських" ЛНР, які приїхали, щоб його затримати. Про це у себе в Twitter написав Денис Казанський, представник Донецька на мирних переговорах у Мінську.

Колишній бойовик підірвав так званих "поліцейських" ЛНР (ВІДЕО)

Все сталося ще 28 червня. "Поліцейські" приїхали до будинку місцевого жителя, щоб затримати його. Чоловіка підозрювали у тому, що він, нібито, раніше розстріляв двох інших силовиків. Казанський пише, що ті свого часу воювали проти України. Обидва — колишні українські міліціонери, які в 2014 році перейшли на бік бойовиків. Підозрюваний — також колишній бойовик. Раніше він воював проти сил АТО. Коли так звані "правоохоронці" під'їхали до його будинку, кинув в автомобіль гранату РГ-42.

Під час вибуху машина частково була зруйнована. Дах буквально відлетів. Момент вибуху зафіксувала камера з автомобіля, який проїжджав поряд. Ці кадри також опублікував Денис Казанський. Обережно, на відео чути нецензурну лексику.

Повідомили про вибух в Любимівці, яка розташована в передмісті Ровеньків, і у Штабі операції об'єднаних сил. Чоловіка, до якого приїхали "поліцейські" там називають дезертиром. Нібито бойовики влаштували на нього полювання через те, що той втік з окупаційних військ.

"Під час цього полювання дезертир застрелив двох так званих "міліціонерів", відрубав їм руки і ноги і хотів заховати трупи. Тоді до нього направили ще одну групу захоплення. Так званий "Беркут". Але, мабуть, дезертир дуже не хотів повертатися до бойовиків, тому кинув у них гранату. "Беркутівці" з ганьбою втекли", — написали у штабі ООС.

За інформацією Штабу, чоловіка все ж затримала третя група захоплення.

"Мабуть, у колишнього "ополченця" вже нічим було відбиватися", — підсумували в прес-службі Операції.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, на що йдуть бойовики на Донбасі аби не служити окупантам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини