Киянка розповіла, як її сусід жорстоко отруїв усіх дворових котів

Сергій Антоненко жорстоко отруїв безпритульних котів, яких підгодовувала його сусідка

Чоловік у Києві, жорстоко травить котів, а потім збирає трупи котів та ховає у лісі Про це мешканка Києва Кіра Бойко повідомила в соціальній мережі Facebook.

"Живу на 2-му поверсі в звичайному старенькому будинку. Поверхом нижче під нами (живе) бабуся, вікна якої виходять прямо на подвір'я, де вона підгодовувала котів. Там у неї був цілий мініпритулок. Тварини, як й сама бабуся, лагідні. Але вчора всіх цих кошенят не стало", - написала вона.

Коли жінка прийшла вранці годувати тварин, коти лежали бездиханно, хто де.

"Я не особливий фанат тварин, але, подивившись на це шкуродерство, й у мене тьохнуло серце. І цей жах бачив увесь двір, включаючи дітей", - написала вона.

За словами бабусі, пару тижнів тому їй погрожували розправою над котами, якщо не припинить їх підгодовувати.

"Це був сусід з нашого двору Сергій Антоненко, якому нібито заважає запах. Він журналіст, навіть є членом якоїсь партії націоналістичної. Є посилання на його сторінку", - написала Бойко.

Також вона зазначила, що він єдиний висловлював бабусі претензії через котів - то запах заважає, то звуки.

"Але хіба це причина здійснювати такі жахливі вчинки? Куди поділася наша людяність, люди?" - додала Кіра Бойко. - "Бабуся зараз цілодобово на заспокійливих (препаратах). Для неї ці тварини були сенсом життя",- заявила жінка.

Вона зазначила, що шокована таким вчинком людей. Чоловік, який живе з ними поруч шокує жінку.

Нагадаємо, "Коментарі" інформували про те, що в Україні посилили відповідальність за жорстоке поводження з тваринами