Київ зупинився у заторах: у які райони столиці краще не їхати (ВІДЕО)

Пересуватися столицею сьогодні буде складно

Зранку 11 вересня Київ зупинився у заторах. Кияни скаржаться на неможливість проїхати вулицями столиці. Причиною такої ситуації є проведення Саміту Кримської платформи. В Управлінні державної охорони України попереджали про обмеження руху транспорту, повідомляє портал "Коментарі".

“11 вересня, у зв’язку з проведенням Саміту Кримської платформи, у Києві діятимуть тимчасові обмеження дорожнього руху, які будуть запроваджені в центральній частині міста, а також у Печерському, Голосіївському та Шевченківському районах. Просимо врахувати зазначену інформацію під час переміщення містом”, - зазначали в Управлінні.

Також нагадаємо, що сьогодні Київ планують відвідати державний секретар США Ентоні Блінкен та міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі. Посадовці зустрінуться з Президентом України Володимиром Зеленським. Головною темою перемовин буде подальша підтримка України у війні проти Росії. Також сторони розглянуть шляхи забезпечення країні розвиток у військовому, економічному та демократичному плані в довгостроковій перспективі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що комунальне підприємство "Інформатика" виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оголосило тендер на закупівлю засобів для розвитку комплексної системи відеоспостереження та систем забезпечення безпеки. Очікувана вартість — 25 781 863 грн. Джерело фінансування закупівлі — місцевий бюджет.

Яке обладнання купують та де будуть встановлювати камери відеоспостереження, читайте за посиланням.