Хотів зняти відео для соцмереж: біля Дніпра чоловік стрибнув в ополонку, але загинув

У Капулівці чоловік пірнув в ополонку, щоб зняти відео

В населеному пункті Капулівка, що в Дніпропетровському регіоні, минулої суботи 38-річний її мешканець взимку стрибнув в ополонку річки Чортомлик. Очевидно, не розрахував свої сили й течія віднесла його під лід. Дніпровець шубовснув в крижану воду тільки заради того, щоб зробити ефектний відеоролик. Про це інформують в пресслужбі ГУ ДСНС Дніпровського регіону.

За оприлюдненою в соціальних мережах інформацією, фахівці рятувальної служби, прибувши на виклик, розпочали пошуки. Але знайти тіло сільського мешканця в цей день не змогли. Швидка течія віднесла його далі від місця трагічного інциденту.

До розшуків долучились водолази Дніпровської міської аварійно-рятувальної служби. Вони після довгих пошуків знайшли його сьогодні, 6 лютого. Утопленика дістали з води і передали працівниками місцевої поліції.

Дніпровські рятувальники звертаються до земляків і вкотре нагадують цінувати себе і своє життя, не ризикувати, коли це нікому непотрібно. Зараз слід бути обачним і не виходити на льодове покриття, щоб не провалитись в воду.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Запоріжжі блогери намагалися викрасти школяра, заради лайків. Троє жителів Запоріжжя вирішили організувати викрадення місцевого школяра і зафільмувати цей процес, розмістивши його потім в мережі, аби стати в рідному місті мегапопулярними. Вони дочекались, коли з уроків повертався міський 12-річний школяр. І вирішили викрасти саме його. Горе-блогери мали на меті пообіцяти йому щось та запхнути до своєї автівки. Всі ці свої пригоди хлопці знімали на відео, аби потім запустити в мережах.