Головна Новини Суспільство події Головний санлікар Ляшко попереджує українців про фейк
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний санлікар Ляшко попереджує українців про фейк

Шахраї користуються особистими даними головного санлікаря країни

11 січня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко розповів про нову схему фінансового шахрайства, що розповсюджується від його імені. Про це чиновник повідомив на власній сторінці у Facebook.

Головний санлікар Ляшко попереджує українців про фейк

Хтось намагається поживитися за рахунок головного санлікаря країни. Фото із вільних джерел

За словами Ляшка, шахраї телефонують довірливим українцям, представляючись його іменем і закликають допомогти фінансово.

"Друзі, отримав інформацію про те, що  від мого імені та від імені працівників приймальні головного санітарного лікаря телефонують шахраї та розповідають, про те, що я опинився у скрутній ситуації і просять перевести значну суму коштів на рахунок!" — написав санлікар у соцмережі.

Крім того, посадовець зазначив, що можливі дзвінки від аферистів і у месенджері Telegram. Усе повторюється із точністю: чоловік на тому кінці дроту представляється Віктором Ляшком і прохає про термінове зарахування грошей на вказаний рахунок.

Головний санлікар країни підкреслив, що все це — велика шахрайська схема. Також чоловік закликав не довіряти подібним повідомленням та дзвінкам.

"У жодному разі не переказуйте гроші на рахунки аферистів!" — наголосив Віктор Ляшко.


Інформацію про дії шахраїв посадовцю повідомили представники Української Академії Педіатричних спеціальностей. Також за уважність Ляшко подякував доценту кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології у НМАПО імені П.Л. Шупика Федору Лапію.

Раніше "Коментарі" розповідали про шахраїв, які продали українцям неіснуючі товари на суму близько чверті мільйона гривень. Найцікавіше те, що злочинці вже знаходилися у в’язниці.

Також на порталі можна дізнатися, як аферисти обманюють довірливих громадян, представляючись працівниками виконавчої служби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини