Головна Новини Суспільство події Голова адміністрації однієї з областей України знаходиться в реанімації через коронавірус-уражено 50% легенів
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова адміністрації однієї з областей України знаходиться в реанімації через коронавірус-уражено 50% легенів

Медики оцінюють стан губернатора як стабільно важкий

19 листопада 2020, 16:33
Поділіться публікацією:

Голова облради Чернівецької області Іван Мунтян знаходиться в палаті інтенсивної терапії одного з медичних закладів міста через складне протікання коронавірусної інфекції. Відомо, що в стаціонарі чиновник перебуває останні шість днів, чотири з яких — в реанімації з ураженням половини обсягу легких. Сьогодні стан його здоров'я значно погіршився — тепер через двосторонню пневмонію, викликану вірусною інфекцією, він потребує постійної кисневої підтримки. За словами медиків-пульмонологів його стан — важкий, але стабільний.

Голова адміністрації однієї з областей України знаходиться в реанімації через коронавірус-уражено 50% легенів

Раніше "Коментарі" писали про те, що сьогодні, 19 листопада, помер патріарх Сербський Іриней, який довгий час знаходився в стаціонарі Військово-медичної академії столиці Сербії Белграді під наглядом медиків. Патріарх був госпіталізований ще на початку поточного місяця, його здоров'я не викликало побоювань лікарів, він готувався незабаром до виписки, але сьогодні його стан різко погіршився, що призвело до летального результату, попри всі реанімаційні заходи. Йому було 90 років.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини