Ердоган затримав 101 терориста під час масштабної антитерористичної операції (фото)

Підозрювані були доставлені у відділення поліції для надання показань

В ході розслідування проти терористичної організації РПК в Діярбакирі ордера на арешт було видано 101 підозрюваному, які належать до різних професій.

Розслідування ініціювала Генеральна прокуратура Діярбакира. У Діярбакирі, Ізмірі, Стамбулі й Адиямане групи поліції почали операцію із затримання підозрюваних. За попередньою інформацією, в ході рейдів в Діярбакирі вже були затримані 15 адвокатів.

Під час обшуку були вилучені комп'ютери, книги й багато цифрових матеріалів, знайдені в будинках. Підозрювані були доставлені у відділення поліції для надання показань.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган заявив під час візиту на Кіпр, що переговори з кіпрського врегулювання необхідно проводити, ґрунтуючись на існуванні "двох окремих держав" на острові. Як повідомляє місцеве видання, на острові почалися протести проти візиту Ердогана і його закликів про проголошення "незалежної держави". Люди вигукували біля турецького посольства "Анкара, прибери руки від нас" і "Пам'ятайте, ця країна наша". Поліція втрутилася в протест.