Головна Новини Суспільство події Ердоган затримав 101 терориста під час масштабної антитерористичної операції (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган затримав 101 терориста під час масштабної антитерористичної операції (фото)

Підозрювані були доставлені у відділення поліції для надання показань

20 листопада 2020, 10:30
Поділіться публікацією:

В ході розслідування проти терористичної організації РПК в Діярбакирі ордера на арешт було видано 101 підозрюваному, які належать до різних професій.

Ердоган затримав 101 терориста під час масштабної антитерористичної операції (фото)

Фото: из открытых источников

Розслідування ініціювала Генеральна прокуратура Діярбакира. У Діярбакирі, Ізмірі, Стамбулі й Адиямане групи поліції почали операцію із затримання підозрюваних. За попередньою інформацією, в ході рейдів в Діярбакирі вже були затримані 15 адвокатів.

Під час обшуку були вилучені комп'ютери, книги й багато цифрових матеріалів, знайдені в будинках. Підозрювані були доставлені у відділення поліції для надання показань.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган заявив під час візиту на Кіпр, що переговори з кіпрського врегулювання необхідно проводити, ґрунтуючись на існуванні "двох окремих держав" на острові. Як повідомляє місцеве видання, на острові почалися протести проти візиту Ердогана і його закликів про проголошення "незалежної держави". Люди вигукували біля турецького посольства "Анкара, прибери руки від нас" і "Пам'ятайте, ця країна наша". Поліція втрутилася в протест.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини