Головна Новини Суспільство події Єфремов в суді не визнав провину за ДТП, бо нічого не пам'ятає
commentss НОВИНИ Всі новини

Єфремов в суді не визнав провину за ДТП, бо нічого не пам'ятає

У Росії судять актора Михайла Єфремова у справі про смертельне ДТП

5 серпня 2020, 13:02 comments1039
Поділіться публікацією:

У Росії сьогодні, 5 серпня, проходить судове засідання у справі про смертельне ДТП за участю актора Михайла Єфремова. Підозрюваний заявив, що нічого не пам'ятає і не визнав свою провину, - повідомляють російські ЗМІ.

Єфремов в суді не визнав провину за ДТП, бо нічого не пам'ятає

Єфрємов прибув до суду. Фото: РБК

Повідомляється, що в Пресненському суді Москви, де проходить судове засідання у справі, актор провину не визнав.

"Як же я можу визнати себе винним, якщо я нічого не пам'ятаю?" — сказав актор.

При цьому, він уточнив, що йому зрозуміле пред'явлене обвинувачення.

Додамо, що інтереси актора представляє адвокат Ельман Пашаєв. Сторону потерпілих — брата і сина загиблого Сергія Захарова, Олександр Добровінський. Так, адвокат заяви, що готує цивільний позов з сумою компенсації. За словами Добровінського, це буде "цікава цифра".

В ході слухання інспектор, який оформляв ДТП, підтвердив, що саме Єфремов перебував за кермом авто в момент аварії. Прокурор повідомив, що актор перевищив швидкість на 25 км/год, втративши контроль над машиною.

У ЗМІ повідомляють, що в суді Єфремов звернувся до адвоката Добровінського, вказавши тому на образи. За словами актора, той  минулого разу на камери сказав, що Єфремов "похрюкував" у залі суду.

"Мені як вболівальнику "Спартака" це не образливо, але трьох моїх неповнолітніх дітей дражнять! — сказав підозрюваний. — Мої неповнолітні діти, коли ходять на спорт, спілкуються з друзями, які дивляться телевізор. А там показують матеріали справи, де я нібито визнав свою провину. Прошу суд зробити зауваження".

Нагадаємо, суд продовжив до 22 січня 2021 року домашній арешт Єфремову в рамках справи про ДТП зі смертельними наслідками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини