Дві доби загострення на Донбасі: є поранені та загиблі

Через обстріли російських бойовиків один військовослужбовець отримав поранення, ще один — загинув

Дві останні доби у лінії розмежування на Донбасі принесли українській армії нові втрати. Вранці 8 квітня стало відомо про загибель 23-річного військовослужбовця родом із Миколаївщини. За день до цього, за повідомленням штабу Операції Об'єднаних Сил, ще один боєць отримав поранення через осколки вибухового пристрою.

Обстріли, які забрали життя українського захисника, почалися рано-вранці в четвер. Російські бойовики користувалися забороненою зброєю — мінометами, стрілочною зброєю і т.п. Загострення зафіксовано неподалік Водяного та Пісків, що в Донецькій області.

Ворожа куля, що потрапила в голову, забрала життя матроса з Миколаївської області Дениса Юшка. Військовослужбовець не дожив два місяці до 24 дня народження.

До сьомої години ранку четверга, 8 квітня, бойовики на Донбасі обстрілювали позиції української армії мінімум п'ять разів. Це свідчить про нове загострення, адже за попередню добу в штабі повідомляли всього про сім випадків порушення режиму тиші російськими окупантами.

У середу ворог вів обстріл також в районі Пісків, попутно активізуючись поблизу Широкіного, Талаківки, Гнутового і найближчих населених пунктів. Попри те, що осколок зачепив одного з українських військовослужбовців, йому пощастило вижити. Зараз боєць знаходиться на лікуванні в медустанові.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в Москві аналізують можливість повноцінної війни з Україною. У Кремлі навіть спрогнозували, яке майбутнє чекає Росію в разі загострення ситуації на Донбасі. Подробиці шукайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ми повідомляли, як експерти оцінюють те, що відбувається на Донбасі, а також реакцію президента Володимира Зеленського та подальші дії Володимира Путіна.