Головна Новини Суспільство події Дивом вдалося врятуватися: на жінку напала акула під час заняття дайвінгом (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дивом вдалося врятуватися: на жінку напала акула під час заняття дайвінгом (відео)

Туристці вдалося врятуватися лише завдяки іншому дайверу

4 грудня 2020, 20:28 comments1104
Поділіться публікацією:








Це сталося в місті Марса-Алам 2 грудня. 42-річна жінка вирішила позайматися дайвінгом, але в морі на неї чекала величезна небезпека. Раптово на неї напала акула, на щастя, їй вчасно вдалося втекти від неї.

Дивом вдалося врятуватися: на жінку напала акула під час заняття дайвінгом (відео)

На жінку напала акула під час заняття дайвінгом. Фото: unsplash

Туристці допомогли врятуватися інші люди, які теж в той момент були в морі. Вони допомогли їй відбитися від величезного хижака. Бідна жінка відбулася глибокими шрамами. Як стало відомо пізніше, цей момент потрапив на відео, яке потім було опубліковано на Masr Times.

У ролику можна побачити, як туристка усіма силами намагається відбитися від акули. Вчасно встиг інший дайвер, який допоміг їй врятувати своє життя. До берега жінці допоміг дістатися інструктор з дайвінгу.

42-річна жінка відразу ж поїхала в лікарню, де їй зашили рану, і залишили на деякий час спостерігатися. Повідомляється, що зараз її стан стабільний.


Як повідомляло видання "Коментарі", в Єгипті розповіли про стан дитини з України, на яку напала акула. У Єгипті продовжують боротися за життя 12-річного українського туриста, який постраждав від нападу акули. Хижак травмував руку дитини, яку довелося ампутувати. Про те, що зараз відбувається в Єгипті з нашими туристами, розповіли в туристичному агентстві Шарм-ель-Шейха.

На даний момент відомо, що стан матері хлопчика і інструктора, які також постраждали в результаті нападу акули — стабільний. Однак дитина перебуває у важкому стані: за його життя продовжують боротися єгипетські лікарі. Місцева влада каже, що лікують українців за свій рахунок і матеріальна допомога не потрібна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Bujhm

4 грудня 2020, 21:27

Бедная акула. Осталась без обеда. Куда зоозащитники смотрят. Этому, который помогал, срок - за жестокое обращение с животным.


Новини