Головна Новини Суспільство події Дівчину-блогера спалили в прямому ефірі
commentss НОВИНИ Всі новини

Дівчину-блогера спалили в прямому ефірі

Дівчину облив бензином і підпалив колишній чоловік

19 листопада 2020, 11:52 comments1196
Поділіться публікацією:

Інтернет-трансляція закінчилася для дівчини-відеоблогера з Тибету трагедією. В ході сесії в одному з додатків-аналогів популярного відеосервісу TikTok, на тибетську ведучу, на ім'я Лама, напав чоловік. Свідками нападу стали 400 осіб, які стежили за ефіром. В кімнату, з якої велося інтернет-мовлення увірвався чоловік, дівчина закричала, після чого ефір перервався.

Дівчину-блогера спалили в прямому ефірі

За даними слідства, нападником виявився колишній чоловік дівчини. Саме він забіг у приміщення, облив блогершу бензином і підпалив. Напад на Ламу відбувся у вересні 2020 року, проте історія набула розголосу тільки в середині листопада.

Через кілька годин після події сестра блогерки, Долма, побачила родичку в лікарні: та насилу дихала, а її тіло було вкрите опіками. Лікарям не вдалося врятувати жертву замаху — Лама померла через два тижні після нападу.

Відзначається, що сама Лама була досить популярна як в Тибеті, так і у світі — число її передплатників перевищує 200 тисяч. Основними темами її блогу були кулінарія та сільське господарство.

Як повідомляв портал "Коментарі", Українська блогерша зізналася, скільки заробляє в місяць і розкрила інтимні секрети успіху.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини