Депутат у Кривому Розі помер прямо під час засідання міськради

Стало відомо, через що помер депутат на засіданні міської ради у Кривому Розі

У Кривому Розі прямо на засіданні помер депутат міської ради Олександр Бризецький. Йому було 64 роки. Про це у Facebook повідомляє управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради.

Причиною смерті стала зупинка серця, яка сталася під час засідання. Повідомляється, що Бризецький керував департаментом регулювання містобудівної діяльності та земельних відносин і повністю віддавав себе роботі.

"Олександр Федорович був прямою, чесною, та відкритою людиною. Як у професійній діяльності, так і в звичайному житті. Він повністю віддавав себе роботі на благо рідного міста, не дивлячись ні на що. І для Кривого Рогу це по справжньому тяжка втрата", - сказав міський голова Юрій Вілкул.

Додамо, що Бризецький пропрацював в органах місцевого самоврядування більше 32 років. На його рахунку відзнака кавалера виконкому та нагрудний знак "За заслуги перед містом".

Нагадаємо, у Петра Порошенка помер батько.

Як повідомлялося, екс-голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль ледь не зомлів на телеканалі News One. "От було б кіно, якщо б я помер в ефірі": такими словами Москаль прокоментував різке погіршення самопочуття під час виступу на ТБ.