Головна Новини Суспільство події ДБР розслідує справу чернівецьких патрульних, які знущалися над пенсіонером
commentss НОВИНИ Всі новини

ДБР розслідує справу чернівецьких патрульних, які знущалися над пенсіонером

Поліцейські вдвох намагалися затримати пенсіонера за незаконну торгівлю

13 липня 2020, 19:53 comments1496
Поділіться публікацією:

ДБР розслідує справу чернівецьких патрульних, які знущалися над пенсіонером

Державне бюро розслідувань початок розслідування за фактом можливого перевищення влади працівниками національної поліції в місті Чернівці. Про це повідомляє сайт ДБР.

За даними джерела, подія сталася в неділю, 12 липня. Двоє патрульних, побачивши людину, яка займається незаконною торгівлею на одній з вулиць Чернівців, вирішили провести затримання. Під час затримання поліцейські застосували силу і чоловікові стало погано. На даний момент встановлюється ступінь тяжкості травм пенсіонера. Зараз чоловік перебуває в одній з лікарень міста. Приводом для розглядів стали публікації в засобах масової інформації та в соціальних мережах.

Дії поліції на даний момент трактуються як перевищення влади або службових повноважень працівниками правоохоронного органу, які супроводжувалися насильством. Їм загрожує від 3 до 8 років в'язниці.


Раніше "Коментарі" повідомляли, чому українська поліція закриває очі на роботу окремих нічних клубів під час карантину. За даними джерела, руководство поліції в регіонах бере хабарі за невтручання в роботу закладів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини