Через хворобу помер актор із "Поліцейського із Беверлі-Гіллз"

Джон Ештон, зірка голлівудських фільмів, помер на 76-му році життя

Американський актор Джон Ештон, відомий своєю роллю детектива Джона Таггарта у культовому фільмі "Поліцейський із Беверлі-Гіллз", помер у віці 76 років. Про це повідомляє видання TMZ. Причиною смерті став рак, з яким актор боровся протягом останніх років.

"Джон залишив після себе спадщину любові, відданості та служіння. Пам'ять про нього назавжди буде зберігатися його дружиною, дітьми, онуками, а також його братом, сестрами, його великою родиною та всіма, хто любив його. Вплив Джона на світ пам'ятатимуть і відзначатимуть майбутні покоління", - сказав представник актора.

Джон Ештон дебютував у кіно в 26 років і протягом понад 50 років активно знімався у фільмах та серіалах. Його фільмографія налічує понад 200 кінокартин. Найбільш відомою роллю стала його інтерпретація детектива Джона Таггарта у фільмі "Поліцейський із Беверлі-Гіллз".

Також актор зіграв батька Еріка Штольца в комедійній драмі "Щось неймовірне" та виступив у ролі суперника мисливця за головами у комедії "Встигнути до опівночі".

Крім того, “Коментарі” писали, що відомий співак 90-х, Метін Аролат, помер під час концерту в Стамбулі. Це сталося у великому готелі, де артист раптом знепритомнів на очах у глядачів. На жаль, лікарям не вдалося його врятувати.

Читайте також на порталі “Коментарі” - Відома британська актриса Меггі Сміт, яка завоювала серця мільйонів своїми ролями у фільмах про "Гаррі Поттера" та серіалі "Абатство Даунтон", померла сьогодні на 89 році життя у лікарні Челсі та Вестмінстера. Про це повідомила її родина.