Був абсолютно неадекватним: постраждалий водій розповів про аварію із нардепом Юрченком

Чоловік каже, що нардеп поводився неадекватно та хотів утекти

Скандальний нардеп Олександр Юрченко, якого нещодавно виключили з лав через корупцію з партії "Слуга народу" знову потрапив у скандал. Цього разу нардеп, перебуваючи під дією наркотичних речовин, влаштував аварію. ДТП сталося у Львові на площі Міцкевича. Свою версію подій розповів інший водій Всеволод Боровець, пише "Вголос".

Чоловік каже, що скандальний політик побив його автомобіль Volkswagen Jetta, виїжджаючи заднім ходом з готелю "Жорж" на своєму Ford Mustang. В цей момент чоловік знаходився на головній дорозі.

"Я рухався проспектом Свободи в сторону проспекту Шевченка. На площі Адама Міцкевича, де, він у мене врізався, було дуже багато машин. Це сталось раптово. Удар не був дуже сильним. Потім я вийшов з машини й попросив водія, що в мене врізався, від’їхати, аби ми подивились на пошкодження. Але він навіть не вийшов з машини. Я помітив, як він кричав. Тоді я йому сказав, що дзвонитиму в поліцію", – розповів львів'янин.

Він заявляє, що почувши це, нардеп хотів втікати, але не зміг цього зробити, бо попереду утворився затор. Відтак, втеча не вдалася.

"Тоді я дістав телефон, щоб зняти все на відео. Хотів розповісти про ДТП, про те, що водій втікає. Я зафіксував номерний знак, сам автомобіль. Потім хотів підійти показати, хто за кермом авто. Я навіть не помітив, як він вийшов з тої машини. Тільки встиг обернутись, як він наскочив на мене і почав завдавати ударів в область грудної клітки. На відео все це чітко видно", – додав учасник ДТП.


Тоді інший водій покликав на допомогу перехожих. Декілька чоловіків відтягнули політика та повернули його телефон. Стало відомо, що потерпілий водій за фахом – лікар-психіатр, тому він відразу помітив "дивну" поведінку політика. Він каже, що у Юрченка були розширені зіниці та патологічні червоні плями. А ще, за його словами, у політика була порушена координація рухів. Народний депутат на місці ДТП викрикував різноманітні образи в його сторону.

Коли на місце аварії приїхали патрульні, Юрченко дивно поводився та нервово гриз нігті. Правоохоронці попросили депутата зняти окуляри, після чого вирішили відвезти його до лікаря на експертизу.

"Я теж поїхав на цей аналіз, в мене усі результати, як по алкоголю, так і по наркотичних препаратах – негативні. А ось у Юрченка в сечі виявили залишки MDMA, цей наркотик в народі ще називають екстазі", – зазначив постраждалий.


Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що у Львові нардеп в наркотичному сп'янінні скоїв ДТП.