Головна Новини Суспільство події Били залізним стільцем: двох поліцейських з Черкаської області підозрюють у катуванні
commentss НОВИНИ Всі новини

Били залізним стільцем: двох поліцейських з Черкаської області підозрюють у катуванні

В результаті дій співробітників поліції, у потерпілого діагностували тілесні ушкодження: забій м'яких тканин обличчя, голови і спини, травматичне видалення зубів верхньої щелепи

8 лютого 2021, 18:45
Поділіться публікацією:

Згідно з інформацією, оприлюдненою в прес-службі Державного Бюро розслідувань, 7 лютого було повідомлено про підозру у катуванні двом дільничним офіцерам поліції в Черкаській області.

Били залізним стільцем: двох поліцейських з Черкаської області підозрюють у катуванні

Двох поліцейських з Черкаської області підозрюють у катуваннях - фото з відкритих джерел

"За даними слідства, 6 лютого 2021 в лікарню за медичною допомогою звернувся громадянин з численними тілесними ушкодженнями і повідомив, що його побили співробітники поліції. Встановлено, що напередодні чоловіки доставляли до відділу поліції для перевірки його причетності до крадіжки і шахрайства", — сказано в повідомленні.

За офіційними даними, постраждалий чоловік, його брат і товариш знаходилися в одному з гаражних кооперативів в місті Городище, куди пізніше прибули оперативники. Вони доставили потерпілого в відділок поліції, де двоє дільничних намагалися відібрати пояснення з приводу крадіжок і можливого вчинення ним цих крадіжок.

Щоб отримати зізнання у скоєнні вищезгаданий злочинів, співробітники поліції, перебуваючи в службовому кабінеті, почали бити чоловіка, зламавши об нього залізний стілець.

Однак на цьому побиття не припинилися, дільничні надягли громадянину кайданки і почали наносити удари, в тому числі і шлангом від вогнегасника по голові, тілу і обличчю.

В результаті дій співробітників поліції, у потерпілого діагностували тілесні ушкодження: забій м'яких тканин обличчя, голови і спини, травматичне видалення зубів верхньої щелепи.

Також повідомляється, що підозрюваних у справі тортур поліцейських, а також керівництво відділу поліції відсторонили від виконання службових обов'язків.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Тернополі обстріляли дитини , яка каталася на санках біля школи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини