Головна Новини Суспільство події Авіакатастрофа в Індії: кількість жертв зросла до 16
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіакатастрофа в Індії: кількість жертв зросла до 16

Серед постраждалих 46 осіб перебувають у важкому стані

7 серпня 2020, 21:39
Поділіться публікацією:

Щонайменше 16 людей загинули після того, як літак авіакомпанії Air India Express викотився за межі злітно-посадочної смуги в Індійському міжнародному аеропорту Каликут. Обидва пілоти загинули. Про це повідомляє CNN.

Авіакатастрофа в Індії: кількість жертв зросла до 16

Ще 46 осіб, що знаходилися на борту літака, отримали серйозні поранення. Генеральний інспектор Центральних сил промислової безпеки Індії також розповів, що евакуація літака зараз закінчена.

Загалом на борту літака, який виконував репатріаційний рейс, який перевозив індійських громадян під час пандемії коронавірусу, знаходилося 190 осіб. Серед них були 174 дорослих пасажири, 10 немовлят, 2 пілоти і 4 бортпровідники.

Також повідомляється, що літак Air India Express не зайнявся після того, як він приземлився і його занесло за межі злітно-посадкової смуги.

Нагадаємо, літак авіакомпанії Air India Express, який летів з Дубая (ОАЕ) в Кожикоді (Індія), викотився за межі злітно-посадочної смуги і розсипався. Подія сталася під час посадки літака. "Коментарі" опублікували відео з місця події.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини