Головна Новини Суспільство події Аваков згадав, як звільняв Слов'янськ
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков згадав, як звільняв Слов'янськ

У шосту річницю визволення Слов'янська від проросійської окупації глава МВС Арсен Аваков згадав про події того часу

5 липня 2020, 18:45 comments2385
Поділіться публікацією:

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков нагадав, що сьогодні виповнилося рівно шість років з моменту як Слов'янськ Донецької області був відвойований у 2014 році у проросійських бойовиків. Про це сам чиновник написав на своїй сторінці в Facebook.

Аваков згадав, як звільняв Слов'янськ

Аваков опублікував фотографію, де він разом з товаришами відобразив цей історичний день.

"На цьому фото 2014го року — ранок після дня звільнення. В асфальті, поруч з изрешеченной кулями стелою — розірвалися міни. Тільки-тільки почали відновлювати електрику і водопостачання в місті, завезли хліб.. Після довгого дня і складною ночі — Ми, дуже втомлені і щасливі!", — зазначено в повідомленні.

Сам міністр зазначає, що попереду ще чекає нерівний бій за окуповані землі України, але смак перемоги наші війська вже відчули і, в тому числі, завдяки звільненню міста обласного значення під Донецьком.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про гучних заявах глави МВС Арсена Авакова в соціальних мережах, що було дзеркальним відображенням його високого впливу державної політики, як вважають експерти.

"Мимоволі виникає питання: хто головний в країні? Влаштовує Зеленського така активність силового міністра? І якщо ні, то чому він мовчить і не діє? Я не знаю, хоче чи не хоче Зеленський усувати Авакова, але впевнена, що ротація на цій посаді необхідна в силу дуже різних і важливих причин", — написала публіцист Олена Маркосян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини