Акула вбила росіянина в Єгипті: туристи зафіксували момент нападу

Російський турист плавав у Чорному морі та став жертвою акули.

Туристи, які відвідували на популярному єгипетському курорті Хургада, що розташований поблизу Червоного моря, побачили людину на яку напала акула. Загиблим виявився росіянином, який деякий час проживає в Єгипті. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на The Daily Mail.

Інцидент з вбивством 23-річного росіянина стався на єгипетському пляжі біля готелю Dream Beach Hotel. Туристи, які були поблизу у човнах та на березі спостерігали, як акула поранила росіянина, а потім вбила його. ЗМІ повідомляють, що у воді була і дівчині загиблого, однак їй вдалось втекти.

На опублікованому відео можна побачити чоловіка, який знаходиться у морі та кричить, через наближення акули до нього. Згодом акула кілька разів атакує росіянина та затягує його під воду.

Хургада та Шарм-ель-Шейх є одні з найпопулярніших курортів для росіян у Єгипті. Щороку мільйони туристів відвідують єгипетське узбережжя Червоного моря. За останні 30 років поблизу Єгипту сталося 29 нападів акул, дев’ять із яких закінчилися смертельно. Загалом у 2022 році в усьому світі було 97 нападів акул на людей, 11 з яких були смертельними.

Акула, яка атакувала росіянина за кілька годин була зловлена та вбита. У всьому світі щорічно вбивають близько 100 мільйонів акул. Таким чином за останні 40 років популяції деяких видів акул скоротились на 95%.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії сталось масове отруєння. Зафіксовано, що причиною десятків смертельних випадків став сидр від місцевого виробника.

Також "Коментарі" писали, що український борщ майже вбив росіянина в Москві.