Головна Новини Суспільство події Активістка Femen оголилася перед польським консульством в Одесі
commentss НОВИНИ Всі новини

Активістка Femen оголилася перед польським консульством в Одесі

Феміністка з Одеси оголилась в знак підтримки польських протестувальників

29 жовтня 2020, 17:05 comments1589
Поділіться публікацією:

Одеська феміністка вийшла протестувати під будівлю консульства Польщі, щоб підтримати польських жінок, яким забороняють робити аборти.  Про це сповістило місцеве інтернет-видання "Думская".  Жінка заявила, що вона знаходиться тут заради польських протестувальників, заради їхніх прав на свободу. “І нехай земля горить під ногами польського уряду, поки вони не скасують цей закон”, — заявила вона.

Активістка Femen оголилася перед польським консульством в Одесі

Фото: Думська

Поліція до цієї події віднеслася доволі спокійно. Нацгвардійці не затримували та не перешкоджали активістці. Вони дочекалися, поки дівчина закінчить, попросили її зберігати громадський порядок та не заважати іншим.

Феміністка закінчила вияв свого протесту перекиданням за паркан консульства двох вішалок червоного та білого кольорів та пішла.

Вішалки з перших днів стали символом польських протестів. Річ у тому, що колись жінки за відсутності спеціалістів, які б могли зробити аборт, позбувалися небажаної вагітності за допомогою залізних вішалок.

Нагадуємо, що масові протести в країні розпочалися через рішення Верховного суду Польщі заборонити переривати жінкам вагітність.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини