Головна Новини Суспільство події "Поїхали кататися": завтра в десяти областях запустять електрички
commentss НОВИНИ Всі новини

"Поїхали кататися": завтра в десяти областях запустять електрички

ДП "Укрзалізниця" з 1 червня запускає електрички в 10 областях країни, квитки вже у продажу

31 травня 2020, 18:49 comments2112
Поділіться публікацією:

АТ "Укрзалізниця" з 1 червня 2020 почни перший етап відновлення курсування приміських поїздів — електричок. Про це повідомляється на сайті компанії.

"Поїхали кататися": завтра в десяти областях запустять електрички

"Зараз ми отримали дозвіл на запуск ряду електричок в 10 областях. Тому з наступного тижня відновлять свої маршрути 214 приміських поїздів", — зазначив в. о. голови правління компанії Іван Юрик.

Станом на 28 травня "Укрзалізниця" отримала рішення про ослаблення карантину з 1 червня від регіональних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласних державних адміністрацій Харківської, Полтавської, Луганської, Донецької, Тернопільської, Івано-Франківської, Одеської, Черкаської, Житомирської , Хмельницької (в напрямку Жмеринка — Гречани та Хмельницькій — Волочиськ) областях.

Відповідно, з 1 червня на філії "Донецька залізниця" почнуть курсувати 38 поїздів, на "Львівській залізниці" — 20 поїздів, на "Одеської залізниці" — 44 поїзда, а філія "Південна залізниця" запустить 112 поїздів.

У разі прийняття в подальшому відповідних рішень регіональними комісіями з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласних державних адміністрацій, призначення приміських поїздів буде продовжуватися.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з завтрашнього дня починають курсувати та міжміські поїзди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини