Головна Новини Суспільство події В Україні оголосили штормове попередження
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні оголосили штормове попередження

Синоптики попереджають про значне підвищення рівня води в річках

30 травня 2020, 23:38 comments2254
Поділіться публікацією:

Завтра, 31 травня, у західних областях України очікуються значні дощі (I рівень небезпеки, жовтий), у Карпатах вночі пройдуть сильні дощі (II рівень небезпеки, помаранчевий). Про це повідомляє Укргідрометцентр.

В Україні оголосили штормове попередження

Відзначається, що протягом найближчих двох днів, 31 травня та 1 червня через сильні дощі на річках басейнів Сяну, Дністра (Львівська, Івано-Франківська обл.) очікується підвищення рівнів води на 0,5 — 1,5 м, на окремих ділянках до 2 м (над рівнями на 8 годину 29 травня). Крім того, синоптики попереджають, що місцями можливе початкове затоплення заплав, сільськогосподарських угідь.

Раніше "Коментарі" писали, що через кілька днів в Україну прийде тепло, а погода – стане схожою на літню, червневу. Синоптик Наталка Діденко повідомила, що тепло можна чекати через 3-4 дні.

Нагадаємо, в Українському гідрометцентрі опублікували прогноз погоди на червень 2020 року. Цього року червень буде теплішим, ніж зазвичай, адже температура повітря прогнозується вище середніх показників. А ось опади – в нормі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини