Головна Новини Суспільство події Перестрілка під Києвом: мер Броварів розкрив подробиці конфлікту
commentss НОВИНИ Всі новини

Перестрілка під Києвом: мер Броварів розкрив подробиці конфлікту

Мер Броварів розповів, що могло стати причиною озброєного конфлікту в місті

29 травня 2020, 13:43 comments2151
Поділіться публікацією:

До сьогоднішньої стрілянини в Броварах могло призвести непорозуміння між міською та обласною владою. Про це написав на своїй сторінці у Facebook мер Броварів Ігор Сапожко.

Перестрілка під Києвом: мер Броварів розкрив подробиці конфлікту

Мер повідомив, що нещодавно за рішенням конкурсної комісії облдержадміністрації у Бровари на дійсний маршрут зайшла нова компанія. Сапожко зазначив, що всі міжміські маршрути затверджує Київська облдержадміністрація.

"Ми неодноразово звертались до керівника області та начальника управління інфраструктури КОДА з офіційними листами та зверненнями щодо затвердження нового експрес-маршруту з Торгмашу до метро Лісова через Окружну дорогу. Всі звернення були проігноровані, — написав Сапожко. — Замість цього обласна адміністрація створила та затвердила інший маршрут, який повністю дублює вже діючий. Тому, вважаю, що через відсутність діалогу між місцевими органами влади та обласною адміністрацією, ситуація загострювалась кожного дня".

Крім того, мер закликав мешканців району Торгмаш, де і відбувся інцидент, звертатися до поліції, якщо стали свідками стрілянини або володіють будь-якою інформацією.

Нагадаємо, масові розбірки посеред дворів житлових багатоповерхівок влаштували близько сотні людей. Всі вони — представники угруповань, які контролюють пасажирські перевезення в регіоні, в тому числі й нелегальні. Повідомлялося, що у поліції назвали причину і кількість поранених під час стрілянини під Києвом.

Раніше "Коментарі" опублікували відео з місця масової стрілянини в Броварах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини