Головна Новини Суспільство події Збройні розбірки перевізників під Києвом: у поліції назвали причину і кількість поранених під час стрілянини
commentss НОВИНИ Всі новини

Збройні розбірки перевізників під Києвом: у поліції назвали причину і кількість поранених під час стрілянини

Близько сотні людей взяли участь у масових розбірках перевізників у Броварах під Києвом, під час яких сталася стрілянина. Є поранені

29 травня 2020, 10:49 comments4230
Поділіться публікацією:

Три людини були поранені під час стрілянини в Броварах під Києвом. Масові розбірки посеред дворів житлових багатоповерхівок влаштували близько сотні людей, повідомив на своїй сторінці в Facebook заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. Всі вони — представники угруповань, які контролюють пасажирські перевезення в регіоні, в тому числі й нелегальні.

Збройні розбірки перевізників під Києвом: у поліції назвали причину і кількість поранених під час стрілянини

Перші постріли жителі броварських багатоповерхівок на вулиці Олімпійській почули близько 7 ранку. Поліція приїхала на місце конфлікту вже через кілька хвилин. Більшість учасників збройних розбірок встигли втекти. Затримати вдалося лише десятьох. Всього ж їх було близько сотні, повідомив Геращенко.

"У Броварах вранці сталися кримінальні розбірки між угрупованнями, які кришують перевезення в маршрутних таксі. Все це — результат непрозорого розподілу чиновниками Київської області існуючих маршрутів між різними підприємцями", — вважає Геращенко.

Те, що розбірки в Броварах — це наслідок корупції, вважає і сам міністр МВС.

"Ранкова перестрілка в Броварах — це і є відгомін корупції у сфері розподілу квот перевізникам, і як результат — залучення банд до боротьби за існуючі маршрути", — написав Арсен Аваков в Twitter.

Поліцейські вилучили цілий арсенал зброї — від ножів до автоматів і мисливських рушниць. При чому, частина цієї зброї була легальна і власники мали на неї дозвіл.

Очевидці розповідають, що чули досить багато пострілів. Разом з тим, поки що відомо лише про трьох постраждалих. Всі вони були поранені з травматичної зброї.

Раніше "Коментарі" опублікували відео з місця масової стрілянини в Броварах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини