Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний екстрено звернувся до західних союзників
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний екстрено звернувся до західних союзників

Валерій Залужний закликав Захід надати Україні зброю дальньої дії

26 травня 2022, 16:59 comments5082
Поділіться публікацією:

Озброєння та техніка, надані західними союзниками, допомагають ЗСУ звільняти українські території від окупантів. Але зараз настав той час, коли українській армії дуже потрібна зброя дальньої дії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на повідомлення головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного в Telegram.

Залужний екстрено звернувся до західних союзників

Валерій Залужний. Фейсбук Валерія Залужного

Головнокомандувач ЗСУ визнав, що українським бійцям дуже важко стримувати масові таки супротивника, але вони не здають позиції та продовжують тримати оборону. Боротьба йде за кожну ділянку фронту, за кожний населений пункт.

Валерій Залужний звернув увагу на те, що зараз неприпустимо, що західні союзники зволікають із наданням нового озброєння.

При цьому Залужний зазначив, що Україна дуже вдячна за ту техніку, яка вже працює на фронті, але зараз критично важливо оперативно отримати нові зразки озброєння, які дали б можливість українським бійцям бити ворога на більшій відстані. Щодня зволікання Заходу – це втрата життів українських героїв, які захищають світ від рашізму.                                                                                                                                              

Читайте також на порталі "Коментарі" — військовий експерт та історик Михайло Жирохов підтвердив, що без далекобійної артилерії українським захисникам неможливо буде перейти від оборони до контрнаступу, про який уже давно говорять. Але поки що Україні не отримали від союзників далекобійну артилерію, ті самі американські системи залпового вогню MLRS, про жодний наступ і мови бути не може.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/CinCAFU/119
comments

Обговорення


Новини