Головна Новини Суспільство Війна з Росією Захисники Запорізького краю знищили артилерію супротивника та захопили бронемашину
commentss НОВИНИ Всі новини

Захисники Запорізького краю знищили артилерію супротивника та захопили бронемашину

У Запорізькій області українські військові знищили чотири самохідні гаубиці противника

26 травня 2022, 10:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Сили Оборони на Запорізькому напрямку продовжують виконувати завдання щодо відсічі збройної агресії. Про це повідомив представник Сил оборони Запорізького краю полковник Руслан Ткачук.

Захисники Запорізького краю знищили артилерію супротивника та захопили бронемашину

ЗСУ

Так, за даними Ткачука, минулої доби (25 травня) нашим воїнам вдалося знищити:

• сім осіб особового складу противника (ще 12 дістали поранення);

• чотири самохідні гаубиці "Мста-С";

• дві бойові броньовані машини (ще одну вдалося захопити);

• дві одиниці автомобільної техніки.

"У селі Залізничне пожежники ДСНС загасили пожежу у складських приміщеннях загальною площею 300 квадратних метрів", — повідомив Ткачук.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що кадиров загрожує Польщі та вимагає вибачень за російського посла (ВІДЕО). кадиров із погрозами вимагає від польської влади вибачитися у російського посла Сергія Андрєєва. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Прапор України встановили на "Піці Путіна" у Киргизстані (ФОТО). Альпіністи встановили прапор України на вершині "Пік Путіна". Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що Арестович звинуватив Німеччину у невдачах ЗСУ на фронті у Луганській області. Арестович заявив, що Росія має тактичний успіх на Лисичансько-Сєвєродонецькому напрямку. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що окупанти знову накопичують війська та техніку біля кордонів на Чернігівщині та Сумщині: чи є загроза. Євген Єнін розповів про загрозу повторного наступу з Білорусі. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини