Головна Новини Суспільство Війна з Росією Війна затягується: у ГУР змінили прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна затягується: у ГУР змінили прогноз

Плани російське військове керівництво коригує щомісячно

27 травня 2022, 10:05
Поділіться публікацією:

Президент РФ Володимир Путін не захоче здавати свої позиції та відмовлятися від загарбницьких планів щодо України. Саме тому варто очікувати, що активна фаза російсько-української війни триватиме як мінімум до зими. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "Крим.Реалії" заявив представник ГУР МО Вадим Скибіцький.

Війна затягується: у ГУР змінили прогноз

Війна в Україні. Фото: Генштаб ЗСУ

В українській розвідці вважають, що ціль російських окупантів в Україні сьогодні не змінилася. Російське командування має на меті взяти сили ООС на Донбас в оточенні, створивши свого роду черговий котел, після чого продавити вихід на адмінкордони Луганської та Донецької областей.

При цьому ГУР Міноборони уточнили, що тепер Кремль не ставить певних планів на довгу перспективу. Планування триває не більше ніж на місяць. У розвідці вважають, що активні бойові дії затягнуться в Україні як мінімум до кінця року.

Скибицький уточнив, що президент РФ Путін сьогодні продовжує бути у своєму світі, відмовляючись сприймати реальність, а також відмовляючись прислухатися до того, що кажуть деякі люди в його оточенні. Він продовжує жити з маніакальною думкою про відновлення кордонів Російської імперії.

У розвідці припускають, що розв'язка може наступити у вересні чи жовтні. Ці терміни залежать не лише від бажання та планів Путіна, а й від опору української армії, від того, в якому стані будуть сили нашої оборони та від того, як інтенсивно Україні допомагатимуть її союзники та партнери.

Читайте також на порталі "Коментарі" — поблизу кордонів Харківської та Донецької області окупанти зазнали поразки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини