Головна Новини Суспільство Війна з Росією Третій "Рамштайн": Рєзніков розповів, яку допомогу від союзників отримає Україна
commentss НОВИНИ Всі новини

Третій "Рамштайн": Рєзніков розповів, яку допомогу від союзників отримає Україна

Україна отримає ще більше озброєнь від союзників

16 червня 2022, 07:35
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", міністр оборони Олексій Резніков розповів про підсумки зустрічі у форматі "Раммштайн" і ті "плюси", які вдалося вибити Україні під час зустрічі з союзниками. Подробицями міністр поділився у Twitter.

Третій "Рамштайн": Рєзніков розповів, яку допомогу від союзників отримає Україна

Олексій Резніков. Фото: TWITTER Резнікова

В результаті Резніков зупинився на чотирьох ключових тезах про те, що Україна продовжить боротьбу за свободу і незалежність, наші партнери і надалі будуть підтримувати Україну, НАТО має найбільшу єдність у своїй історії, Україна точно переможе.

Міністр нагадав, що Грузія, Молдова та Еквадор "приєдналися до клубу". За підсумками зустрічі, Україні нададуть більше озброєння. Зокрема, йдеться про 155-мм гармати, HIMARS, Harpoons тощо. від США А також – вертольоти від Словаччини; артилерію від Канади, Польщі та Нідерландів; РСЗВ від Німеччини.

Також міністр заінтригував, написавши, що Україна отримає "щось ще".           

Президент США Джо Байден у середу провів телефонні переговори з українським візаві Володимиром Зеленським, у яких підтвердив виділення Києву мільярда доларів військової допомоги.                                    

Читайте також на порталі "Коментарі" — без втручання НАТО це не закінчиться: генерал США зробив заяву щодо війни в Україні. НАТО опинилося перед складним вибором або Альянс виходить за свою територію, або порушується питання про припинення його існування. Таку позицію висловив колишній головнокомандувач союзними силами США та НАТО Веслі Кларк, даючи оцінку подіям, що відбуваються в Україні. НАТО має приняти виважену позицію і допомогти українцям з обороною своєї землі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини