Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни досі не можуть повірити у знищення чергового генерал-майора російських нацистів
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни досі не можуть повірити у знищення чергового генерал-майора російських нацистів

У небі над Україною був збитий і загинув генерал-майор військово-повітряних сил Росії у відставці Канамат Боташев

25 травня 2022, 11:45 comments1210
Поділіться публікацією:

У російських пабліках не припиняється обговорення теми щодо знищення чергового генерал-майора російських нацистів Канамата Боташева, який пілотував у 63 роки. Росіяни дивуються через те, що російська армія втрачає чергового генерала, який ще й сів у винищувач у такому похилому для цієї справи віці. Насправді, нічого дивного в цьому немає. На війні в Україні понад 300 літаків та гелікоптерів знищено. Більшість – разом з пілотами. Як передає портал "Коментарі", про це у телеграм пише нардеп Олексій Гончаренко.

Росіяни досі не можуть повірити у знищення чергового генерал-майора російських нацистів

Канамат Боташев. Фото: из открытых источников

Політик зазначає, до того ж не треба забувати про шалену кількість звільнень. Кожен бойовий пілот у Росії зараз знає, що летіти до України – самогубство. А пілоти – це дуже довго та дуже дорого. Це інтелектуальна еліта. І навіть серед орків їхні пілоти – це урук-хаї.

Олексій Гончаренко нагадує, що 5 років тому Міністр оборони РФ Шойгу публічно констатував катастрофу з екіпажами бойової авіації. Дефіцит становив 1300 пілотів. І це те, що сказали привселюдно. Щоб хоч якось утримати ситуацію, повернули пенсіонерів, пролонгували термін служби та навіть почали шукати пілотів серед дівчат.

"Але Росія вже давно не може дозволити собі бойову авіацію. Це занадто дорого. Порівняння: США витрачають на одного пілота багато мільйонів доларів. До того ж, щоб стати пілотом, потрібне залізне здоров'я. І 63-річний знищений російський нацист у цьому сенсі є прикладом. Пілотів важко знайти. А коли вони щодня помирають на безглуздій війні з Україною – тим паче. Нічого не дивного, що Росія мобілізує пенсіонерів. Це все, що залишається з огляду на обставини", – резюмував нардеп.

Читайте також на порталі "Коментарі" — бунт у лавах окупантів: війська "ДНР" відмовилися воювати за "чужу республіку "ЛНР".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини