Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія не просувається: генерал США заявив, що окупанти бояться українського спротиву
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія не просувається: генерал США заявив, що окупанти бояться українського спротиву

Марк Міллі переконаний, що РФ боїться українського спротиву

15 червня 2022, 21:58
Поділіться публікацією:

Окупанти не можуть досягнути своїх початкових успіхів в Україні, адже вони не просуваються. А все тому, що рф боїться спротиву українського народу. Про це заявив голова об'єднаного комітету начальників штабів США Марк Міллі під час брифінгу після зустрічі "Рамштайн-3".

 Росія не просувається: генерал США заявив, що окупанти бояться українського спротиву

Генерал США Марк Міллі (фото з відкритих джерел)

"Росія не просувається і не може досягнути своїх початкових успіхів. Суто через те, що боїться українського спротиву. Від початку вторгнення Росії міжнародна спільнота прийняла цю дію – допомогти Україні захистити себе. Цей вплив вже відчутний", — зазначив генерал США. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, коли Україна отримає обіцяну зброю – хто на Заході саботує її постачання. У Брюсселі в середу, 15 червня, збереться Контактна група по Україні (формат "Рамштайн", до якого входять міністри оборони країн НАТО та союзників). Очікується, що участь в ній візьмуть представники 50 країн. Глава Пентагону Ллойд Остін, який головуватиме на зустрічі, обіцяв визначити наступні кроки, необхідні Україні для захисту від російської агресії, повідомляє офіційний сайт Міністерства оборони США. Голова правління неурядової організації "Майдан закордонних справ", член політради парії "Сила та Честь" Олег Бєлоколос пояснює, що твердження, що останнім часом поширені в Україні, про певні затримки із постачання нам західного озброєння, багато в чому пов'язані насамперед із недостатнім розумінням військово-технічних, специфічно-виробничих, логістичних та інших питань, пов'язаних із цією непростою тематикою. Експерт Українського інституту політики Микита Трачук нагадує, що ще нещодавно в Україну йшли ешелони за допомогою. І були сподівання, що після ухвалення закону про ленд-ліз   – вона зросте в рази.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини