Головна Новини Суспільство Війна з Росією Прапор України встановили на «Піку Путіна» у Киргизстані (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Прапор України встановили на «Піку Путіна» у Киргизстані (ФОТО)

Альпіністи встановили прапор України на вершині "Пік Путіна"

25 травня 2022, 23:15
Поділіться публікацією:
Альпіністи з Росії встановили прапор України на вершині "Пік Путіна" у Киргизстані. Про це повідомляють у Міністерстві закордонних справ України.
У повідомленні йдеться, що український прапор альпіністам дало Посольство України у Киргизстані.
"Тепер Прапор України встановлений на "Піку Путіна". Це вершина висотою 4446 метрів на відстані 56 км від столиці Киргизстану Бішкеку. Зробили це ініціативні альпіністи. Прапор їм надало Посольство України в Киргизстані",- йдеться у повідомленні.
На опублікованому фото видно, що прапор України майорить прямо над пам'ятною табличкою на вершині.
Прапор України встановили на «Піку Путіна» у Киргизстані (ФОТО) - фото 2
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін потрапив у пастку, яку сам і створив. Поки російський диктатор блефує щодо застосування ядерної зброї та проводить демонстраційні випробування міжконтинентальних ракет, а також дає накази знищення українських міст й здійснення військових злочинів в Україні, Європа вже починає усвідомлювати невідворотність ескалації конфлікту з рф. Таку думку висловив опозиціонер Гарі Каспаров. прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон заявив, що Великобританія завдасть удару по росії, якщо очільник Кремля надасть наказ натиснути на ядерну кнопку чи застосувати в Україні зброю масового ураження. До таких дій країна вдасться без консультацій з іншими членами НАТО. Весь цей час Путін блефував й випробовував Захід, порушуючи все нові межі, вчиняючи війни на Близькому Сході, проводячи окупацію територій України, анексію Криму, розпочавши повномасштабну війну проти нашої держави. Диктатор дивився на реакцію ЄС та НАТО. Чимало років він погрожує "газовим" шантажем Європі, ядерним вибухом — НАТО.

Прапор України встановили на «Піку Путіна» у Киргизстані (ФОТО)

Альпіністи встановили прапор України на вершині "Пік Путіна" (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини