Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти знають, як не допустити контрнаступу ЗСУ – лобісти вже починають працювати із Заходом
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти знають, як не допустити контрнаступу ЗСУ – лобісти вже починають працювати із Заходом

Росія може вдатися до позиційної війни десь наприкінці червня, коли якраз настане пік готовності українських військ до контрнаступу

24 травня 2022, 10:50 comments1390
Поділіться публікацією:

Російські окупанти розуміють, чим загрожує для російської армії контрнаступ української армії. Саме тому росіяни апелюватимуть до західних союзників України тим, що вони готові до мирних переговорів з Україною і немає жодного сенсу продовжувати війну. Але при цьому російські загарбники ставитимуть питання про заморожування конфлікту. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповіла аналітик Фонду "Демократичні ініціативи" Марія Золкіна.

Окупанти знають, як не допустити контрнаступу ЗСУ – лобісти вже починають працювати із Заходом

Танки. Фото з відкритих джерел

Експерт називає негативним сценарієм для України перехід до позиційної війни. Це означатиме, що українські війська не йдуть у контрнаступ і при цьому загарбники окопуються на тих територіях, які їм вдалося окупувати. При цьому росіяни ставлять на паузу масовий наступ і кидають усі сили на те, щоб оборонятися на контрольованих територіях.                                                                                

Марія Золкіна вважає, що Москва спробує оперативно провести псевдореферендуми, анексувати окуповані території, проголосивши там РФ. Далі російські дипломати виходитимуть до Заходу із пропозицією проводити мирні переговори про зупинення війни. Умова Кремля полягатиме в тому, що Росія залишається на захоплених територіях і веде переговори про безпеку, НАТО, Крим та Донбас.

За словами експерта, російські пропагандисти вже почали працювати у цьому напрямку, намагаючись не дати українській армії переозброїтися та перейти у контрнаступ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський озвучив прогноз, що найближчі тижні війни в Україні будуть дуже непростими.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини