Головна Новини Суспільство Війна з Росією 108-й день війни: на одному з напрямків ворог готує війська до наступу
commentss НОВИНИ Всі новини

108-й день війни: на одному з напрямків ворог готує війська до наступу

Ситуація на фронті на 11 червня

11 червня 2022, 08:45
Поділіться публікацією:

Сьогодні розпочалася 108-та доба війни в Україні. У ранковому зведенні Генштабу ЗСУ повідомили, яка зараз ситуація на різних напрямках і де окупанти готуються до наступу.

108-й день війни: на одному з напрямків ворог готує війська до наступу

Війна України. Фото - з відкритих джерел

Так, за інформацією джерела, російські загарбники зараз зосереджують усі основні зусилля на підготовці військ до наступу на Слов'янськ. Окупанти проводять штурмові дії у напрямку Пасіка – Богородичне. Зазначається, що ворог має успіх і робить спроби закріпитися на північно-західній околиці Богородичного.

На Лиманському напрямку російські військові зараз займаються перегрупуванням військ, а також поповнюють запаси боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів. Це робиться з метою підготовки до наступу на Слов'янськ, а також Сіверськ.

Також у Генштабі повідомляють, що на Сєверодонецькому напрямку окупанти проводять наступ у напрямку Новотошківське – Оріхове, маючи частковий успіх.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що Арестович уперше назвав загальну кількість втрат України у війні та розкритикував союзників. Так, за словами радника Офісу президента, на початку війни Україна втрачала до 100 своїх захисників за добу. Однак у той же час втрати Росії були буквально в 10 разів більші. При цьому Арестович дорікнув Заходу за повільне постачання зброї, оскільки через це Україна не може вирішити проблему з настанням.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що в Білорусі школярів готують до війни, проводячи навчання зі стрільби з "лопати", а також з копання окопів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини