Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чоловіків-полонених били, а жінок ґвалтували: як окупанти знущаються з українських військових
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловіків-полонених били, а жінок ґвалтували: як окупанти знущаються з українських військових

Окупанти в камерах, розрахованих на 2-3 людей, їх тримали по 20 полонених

28 травня 2022, 18:27 comments1002
Поділіться публікацією:
З’являється нова інформація про українських полонених, які перебувають у полоні рф. Окупанти б'ють чоловіків та гвалтують жінок, вводять невідомі препарати, тримають 20 людей у тісних приміщеннях, що не передбачні для такої кількості. Про це повідомляє нардеп Сергій Тарута.
"Наші жінки-військовополонені повідомили українському омбудсмену, що в камерах, розрахованих на 2-3 людей, їх тримали по 20. Просто на їхніх очах чоловіків-полонених били, а жінок ґвалтували. Очі зав’язували скотчем, вдягали на голову мішок. Вводили невідомі препарати, від яких люди втрачали свідомість і пам'ять. Особливо жорстоко росіянці ставляться до офіцерів ЗСУ та бійців "Азову",- повідомив політик.
На думку українського політика, в росії діє репресивна машина, яка не визнає людських прав.
"Нагадаю, що в 2018 році ЗМІ опублікували відео, на якому 17 співробітників із російського Ярославля по черзі знущаються з ув’язненого. Той у відчаї кричить, доки його по-звірячому жорстоко б’ють. Після цього чоловік кілька днів не міг встати, ходив під себе. Відео катувань у ЗМІ передала адвокат потерпілого, якій довелось поїхати з росії через погрози. Світ має зрозуміти, що має справу з репресивною машиною, яка не визнає людських прав. Взагалі. Ані військовополонених, ані ув’язнених своїх же громадян. Для росіян катування – нормальна, буденна справа, "ничего особенного"", написав Тарута.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що російські солдати роблять звірства вже в рф. В СБУ перехопили чергову телефонну розмову одного з російських окупантів із дружиною, яка працює у правоохоронних органах Росії. Вона розповіла військовому, що останнім часом до прокуратури надійшла велика кількість заяв про зґвалтування.
 

 Чоловіків-полонених били, а жінок ґвалтували: як окупанти знущаються з українських військових

Окупанти знущаються з полонений (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини